Lezárult a TEX2GREEN projekt - Záróbeszámoló és eredmények

"A munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség és a fenntarthatóság fejlesztése a ruházati termék gyártása ágazatban" című és GINOP-5.3.5-18-00048 azonosító számú projekt a hazai ruhaiparban és a kapcsolódó alágakban kívánta erősíteni a zöld-és kék-gazdaság irányába való elmozdulást és a környezettudatosságot.

A projekt futamideje 2020. június 1-től 2021. október 31-ig tartott, kedvezményezettje a Magyar Könnyűipari Szövetség (továbbiakban MKSZ).

A projekt az Európai Szociális Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból, a munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek keretében kapott 100%-ban vissza nem térítendő támogatást.

Az MKSZ a projekt megvalósításához konzorciumi megállapodást kötött a Bánya-és Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezetével (továbbiakban BDSZ), amely a textil-, ruha, bőr- és cipőipar hazai munkavállalói érdekképviselete.

A projekt eredménytermékei  (tanulmányok, önértékelő kérdőív, céges adatbázis, beszámoló stb.) elérhetőek itt, a projekt honlapján. 

A záróbeszámoló és az eredmények összefoglalásáról szóló tájékoztató itt olvasható.

Dátum: 
sze, 2022/01/12